top of page
 • Hvordan kan jeg kjøpe kunstverk fra galleriet deres?
  Du kan kjøpe kunstverk fra vårt galleri ved å besøke oss personlig eller kontakte oss via telefon eller e-post for å diskutere kjøpsmuligheter. Vi tilbyr også muligheten for å kjøpe kunstverk direkte fra nettstedet vårt.
 • Hvorfor bør jeg velge et kunstverk fra deres galleri?
  Vårt galleri representerer et bredt spekter av talentfulle kunstnere og tilbyr kunstverk av høy kvalitet i forskjellige stiler og prisklasser. Vi er dedikert til å tilby en unik og berikende kunstopplevelse for våre kunder
 • Tilbyr dere innrammingstjenester for kjøpt kunst?
  Ja, vi tilbyr profesjonelle innrammingstjenester for kunstverk kjøpt fra vårt galleri. Vårt erfarne team på rammeverkstedet vil hjelpe deg med å velge den perfekte rammen som komplimenterer kunstverket ditt.
 • Hvorfor bør jeg kjøpe et gavekort fra deres galleri?
  Et gavekort fra vårt galleri er en flott gaveidé som gir mottakeren muligheten til å velge sitt favorittkunstverk eller oppleve en av våre spennende utstillinger. Det er den perfekte gaven for enhver kunstelsker.
 • Kan jeg bestille en tilpasset kunstnerisk oppgave?
  Ja, vi tar imot bestillinger for tilpassede kunstneriske oppgaver. Vennligst kontakt oss for å diskutere dine behov og preferanser, og vi vil jobbe med deg for å skape det perfekte kunstverket.
 • Hvilke betalingsmetoder godtar dere?
  Vi godtar vanlige betalingsmetoder som kredittkort, bankoverføring og kontant betaling for kjøp av kunstverk og andre tjenester. Vi tilbyr også muligheten for å betale via vårt sikre online betalingssystem.
 • Kan jeg returnere eller bytte et kunstverk jeg har kjøpt?
  Ja, vi tilbyr en returrett innenfor en bestemt tidsramme etter kjøpet, forutsatt at kunstverket returneres i sin opprinnelige tilstand. Vennligst kontakt oss for å diskutere retur- eller bytteprosessen.
 • Hvor kan jeg finne informasjon om kommende utstillinger og arrangementer?
  Du kan finne informasjon om kommende utstillinger og arrangementer på vår nettside under seksjonen "Utstillinger og Arrangementer", eller ved å følge oss på sosiale medieplattformer.
 • Tilbyr dere salg av kunstverk på kommisjon?
  Ja, vi kan tilby kommisjonssalg for kunstverk fra spesielt kvalifiserte kunstnere. Vennligst kontakt oss for mer informasjon om hvilket innebefatter.
 • Hvordan kan jeg kontakte dere for ytterligere spørsmål eller assistanse?
  Du kan kontakte oss via telefon, e-post eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside. Vårt vennlige team er her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller assistanse du måtte ha.
bottom of page